• Bizim İçin Önemli Olan Dava Bilincidir
  • Bizim İçin Önemli Olan Dava Bilincidir
  • Bizim İçin Önemli Olan Dava Bilincidir
  • Bizim İçin Önemli Olan Dava Bilincidir
Çorlu Güncel

Bizim İçin Önemli Olan Dava Bilincidir

  • 09 Ağustos 2019
  • 1336 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapmış olan isimleri tek tek ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor. Uylaş, “istişare görüşmelerinin devam edeceğini” ifade etti.

2002 yılında kurulan AK Parti’de ilçe başkanlığı yapmış olan, Ömer Tüfekçi, Atilla Arıksoy, İsmet Albayrak, Salman Aydın AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş tarafından ziyaret edildi. Uylaş, “eski ilçe başkanlarıyla istişarelerde bulunduklarını ve bunun devam edeceğini ifade etti. 
ONLARIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ 
Eski ilçe başkanlarının ziyaretiyle ilgili konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, ziyaretlerin süreceğini belirtti. Uylaş, “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bölgelerimizde istişare kurulları oluşturacağız. Önce illerde başlamıştı, Çorlu büyük bir ilçe olduğu için ilçelerde olsun istedik. Eski ilçe başkanlarımızın, büyüklerimizin fikirleri bizim için önemli onların bizlerle fikirlerini paylaşmasını önemsiyoruz. Başarımızın veya başarısızlığımızın nereden kaynaklandığını kısa sürede öğrenirsek bizde ona göre hareket ederiz diye düşündük. Bu ziyaretlere önce ilçe başkanlarımızdan başladık. Ziyaretlerimiz devam edecek, eski yönetimlerimiz olacak, Çorlu’nun ileri gelen isimleri olacak. Akil insanlarımız olacak. Çorlu’yu daha ileri nasıl taşırız bunun gayreti içerisine gireceğiz” dedi. 
SİYASETTE KÜSKÜNLÜK OLMAZ 
Siyasetin uzun soluklu olduğunu ifade eden Uylaş siyasette küslük olmaz” dedi. Konuşmasını sürdüren AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, “Dönemi gelip bırakan eski ilçe başkanlarımız kendi süreçlerindeki sıkıntıları çok iyi bilen insanlar. 2002’den bu yana seçimler geçirmişiz bazı sıkıntılar yaşamışız, yani biz bir araya geldiğimiz zaman hangi aşamada ne sıkıntı yaşadığımızı birbirimizden öğreniyoruz. Ona göre önlemlerimizi almaya çalışıyoruz. Bu açıdan verimli geçti. Siyaset uzun soluklu, siyasette küskünlük olmaz, bugün ben varım, yarın başka bir arkadaş gelecek burada önemli olan dava bilincidir. İlçe başkanlarıyla başlattığımız görüşmeleri Çorlu’ya yayacağız” dedi. 
İmdat Şahin