• Vatandaşların Bayramını Kutladılar
Çorlu Güncel

Vatandaşların Bayramını Kutladılar

  • 09 Ağustos 2019
  • 1317 Kez Okundu

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Kurban Bayramı nedeni ile mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı.

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını bir tarafa bırakarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu vesileyle başta mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini Allah'tan diliyorum.
Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ise, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan millî ve manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramını idrak etmenin heyecanı içerisindeyiz. Bu vesile ile değerli Ergene’li hemşerilerimin, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
İmdat Şahin