• Saadet Partisi Kamu Çalışanlarının Yanında Oldu
Çorlu Güncel

Saadet Partisi Kamu Çalışanlarının Yanında Oldu

  • 09 Ağustos 2019
  • 925 Kez Okundu

Saadet Partisi (SP) Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, kamuda çalışanlarının devletle toplu sözleşme görüşmelerini değerlendirdi.

HANGİ REFAHTAN BAHSEDİYORSUNUZ"
Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan, 5. dönem toplu sözleşme görüşmeleri için hükümetle masaya oturan sendika temsilcileri ile hükümete tepki gösterdi. Aytuğ Aslan, Aslan, ‘’Sendikaların istediği talepler beni tatmin etmiyor ki çalışarak, ücret alanları tatmin etsin. Ama emin olun bu bile belki iktidar tarafından abartılı görülüyor" dedi.
‘’SENDİKALARIN TALEPLERİ BENİ TATMİN ETMİYOR Kİ ÜCRET ALANLARI TATMİN ETSİN’’
Kamu çalışanlarının toplu sözleşme sürecine değinen Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan,  "Sendikaların istediği talepler beni tatmin etmiyor ki ücret alanları tatmin etsin. Ama emin olun bu bile belki iktidar tarafından abartılı görülüyor. 'Bunlara bir zam verelim de Erbakan Hoca'nın günlerini yeniden hatırlasın' da diyebilirler. Tabii bu da bir ihtimal ancak ben böyle bir tavır içerisine gireceklerini düşünmüyorum" dedi.  Sendika temsilcilerinin hükümetin vereceğine göre rakam tespit ettiklerini belirten Aslan, "Açlık sınırının üstünde yüzde 3'lük bir artış refah payıymış. Allah'tan korkun be, hangi refahtan bahsediyorsunuz ki açlık sınırı da normal açlık sınırı değil" diye konuştu.
İmdat Şahin