• “Kokudan Evlerimize Giremiyoruz”
  • “Kokudan Evlerimize Giremiyoruz”
  • “Kokudan Evlerimize Giremiyoruz”
  • “Kokudan Evlerimize Giremiyoruz”
Çorlu Güncel

“Kokudan Evlerimize Giremiyoruz”

  • 08 Ağustos 2019
  • 1189 Kez Okundu

Muhittin Mahallesi Mehtap Sokakta rögar kuyularında problem oluşması nedeniyle apartmanın garajı lağım sularıyla doldu. Apartman sakinleri muhatap bulamayınca, mahalleyi lağım kokusu sardı.



Geçtiğimiz Salı Günü Muhittin Mahallesi’nde yapılan elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalardan dolayı Mehtap Sokaktaki rögarda problem oluştu. Rögarın tıkanmasıyla aparmanın garajına lağım suları doldu. 4 gündür sorunu gidermek için uğraşan apartman sakinleri muhatap bulamadıklarını dile getirdi. 

MAHALLEYİ LAĞIM KOKUSU SARDI 
Mert Apartmanının garajı lağım sularıyla doldu. Gazetemize ulaşan Mert Apartmanı Yöneticisi Zafer Yılmaz konuyla ilgili konuştu: “Muhittin Mahallesi’nde yapılan çalışmalardan dolayı rögar kuyularında problem oluştu ve bizim apartmanın altı, sızan lağım sularıyla doldu. Şu anda sizin de gördüğünüz gibi apartmanımızın altındaki garaj kısmı lağım suyuyla doldu. Kokudan evlerimize giremiyoruz. Bu sıkıntımızın giderilmesini istiyoruz” dedi.  

MUHATAP BULAMIYORUZ 
“Geçtiğimiz Salı gününden beri garaja lağım suyu akıyor. Görüşmediğimiz kimse kalmadı herkes topu birbirine atıyor” diyen Mert Apartmanı yöneticisi Zafer Yılmaz, şöyle konuştu: “TESKİ’yi arıyoruz, TREDAŞ’a yönlendiriyoruz, orayı arıyoruz, bizi belediye ye yönlendiriyorlar. Ortada kaldık. Biz dört gündür bu kokuyu çekiyoruz, evimize giremiyoruz. Apartmanımızda 20 daire var, sadece bizim apartmanı da etkilemiyor, bize yakın bütün evlerden koku hissediliyor. Yetkililerden sorunumuza acil olarak bir çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi. 
İmdat Şahin