• Başkan Sarıkurt Nusratiye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
  • Başkan Sarıkurt Nusratiye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
  • Başkan Sarıkurt Nusratiye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Çorlu Güncel

Başkan Sarıkurt Nusratiye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

  • 19 Temmuz 2019
  • 1218 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşmaları kapsamında Nusratiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Toplantı öncesinde vatandaşlar ve esnaflarla buluşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahalle öncelikli ihtiyaçlar ve yapılması gereken çalışmalar konusunda sokaklarda incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarıkurt, bilgi alışverişinde bulunarak yapılacak çalışmalar konusunda yetkilileri görevlendirdi.

Yirmi Birinci Toplantı Yapıldı

Yirminci kez düzenlenen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşması Cemaliye Mahallesi muhtarlık binası önünde gerçekleştirildi. Ziyaretlerin ardından Nusratiye Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı yanında yirmi birincisi gerçekleştirilen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmasına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Özcan Veysel Tunçcan ve Güner Çetin, Belediye Meclis Üyeleri Değer Kara ve Nazmi Yamanoğlu, Nusratiye Mahallesi Muhtarı Cemile Doğru ve CHP Çorlu İlçe Sekreteri Bülent Duydu katılırken vatandaşlara hitap eden Başkan Sarıkurt, belediye çalışmaları hakkında sunum yaptı.

 

Başkan Sarıkurt görsel sunumun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevaplarken, talep ve şikâyete konu görüşleri ilgili birim ve kurumlara iletilmek üzere kayıt altına alındı. Toplantının ardından vatandaşlarla sohbet eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, talep ve şikâyetlerin çözümüne yönelik olarak hızlı adımlar atacaklarını belirtirken, bazı taleplerin uzun vadede yapılabileceğini ve bu konuda gereken çalışmaları yürüteceklerini söyledi.

 

Başkan Sarıkurt'a Vatandaşlardan Teşekkür

"Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşmaları ile kendilerinin ayağına kadar gelerek talep ve şikâyetleri bizzat dinleyen ve çözüme yönelik görüşlerini dile getiren Başkan Sarıkurt'a teşekkür eden vatandaşlar "Halkın içinde, halkla el ele ve samimiyetle taleplerimizi dinleyen başkanımıza çok teşekkür ederiz. Kendisiyle birebir iletişim kurabilmekten çok mutluyuz. Gösterdiği yakın ilgi için kendisine ayrıca teşekkür ederiz." diye konuştular.

"Makamdan Değil Sokaktan Yöneteceğiz"

Nusratiye Mahallesi sakinlerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Daha önce de ifade ettiğim gibi biz şehrimizi makamdan değil, halkımızla birlikte sokaktan yöneteceğiz. Hazırladığımız projelerle kimsesizlere dost eli olacak, her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Devletin şefkat eli Çorlu Belediyesi ile evinizde olacak. Sevincimizi de hüznümüzü de birlikte yaşayacağız. Daha güzel, çağdaş ve daha yaşanılır bir Çorlu için hep birlikte çalışacağız." dedi.

 

Mahalle Toplantıları Zafer Mahallesi İle Devam Edecek

Program dâhilinde Çorlu'nun diğer mahallelerinde de düzenlenecek olan "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşması 23 Temmuz 2019 Salı günü saat 20.30'da Zafer Mahallesi Çağlayan Sokak'ta bulunan Ece Ayhan Parkı'nda gerçekleştirilecek. Öte yandan mahalle buluşmaları sosyal medya hesaplarının yanı sıra çeşitli iletişim araçlarıyla ilgili mahallelerde yaşayan vatandaşlara duyurulacak.