• “Çorlu'da Tek Vestel Bayisiyiz”
  • “Çorlu'da Tek Vestel Bayisiyiz”
  • “Çorlu'da Tek Vestel Bayisiyiz”
  • “Çorlu'da Tek Vestel Bayisiyiz”
Çorlu Güncel

“Çorlu'da Tek Vestel Bayisiyiz”

  • 19 Temmuz 2019
  • 2770 Kez Okundu

Çorlu’da Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerine Çorlu’nun tek resmi Vestel Bayisi büyük bir organizasyonla açıldı.

Gerçekleştirilen açılış törenine Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, Çorlu AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle açılış kurdelesini kesti.

“Süleymanpaşa’da Üç Şubemiz Var”

Çorlu’nun tek resmi Vestel Bayisinin sahibi Emre Yazıcı 24 yıldır Süleymanpaşa’da Vestel Bayisi olarak hizmet verdiklerini, şimdi de Çorluda hizmet vereceklerini ifade etti. Yazıcı, “24 yıldır Vestel bayiliği yapıyoruz, daha önce Süleymanpaşa’da yapıyorduk. Şimdi bir şubede Çorlu’ya açtık. Çorlu’da ilk mağazamızı açıyoruz, inşallah Çorlu’ya daha da fazla mağaza açabiliriz. Süleymanpaşa’da 3 mağazayla hizmet veriyoruz, Çorlu’ya da mağazamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇORLU İLE İLGİLİ BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK

Çorlu’dan beklentilerinin yüksek olduğunu ifade eden Vestel Bayisi sahibi Emre Yazıcı şöyle konuştu, “Şu anda Çorlu’da başka bir Vestel Bayisi yok, diğer Vestel Bayileriyle Vestel’in ilişiği kesildi. Şu anda tek resmi bayisi biziz. Diğer çok marka satan mağazalar var ama sadece Vestel Bayisi olarak biz çalışıyoruz.  Çorlu ile ilgili beklentilerimiz yüksek, Çorlu halkının da bizden beklentisinin yüksek olduğunu biliyoruz. Bizim amacımız onlara uygun kaliteli ürünler dağıtabilmektir” dedi.

İmdat Şahin