• Zam Yağmuru Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Zam Yağmuru Devam Ediyor

  • 16 Temmuz 2019
  • 1133 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan kararla şehir içi toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda hem otoparklara hem de suya zam yapmıştı. Vatandaş özellikle 31 Mart yerel seçimlerinin ardından zam yağmuruna alışmaya çalışıyor. Hem hükümet kanadından gelen zamlar hem de belediyelerden gelen zamlar karşısında şaşıran vatandaşlar aldığımız ücretler artmazken gider kalemlerimiz bir bir artıyor diyerek isyan etti.

TAM BİLET 3 TL OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ücret zammını kartını okutunca öğrenen vatandaşlar şoförlere tepki gösterdi. Yapılan zamlar sonrası şehir içi toplu taşımaları kullanacak vatandaşlar tam bilet için 2,75 lira yerine 3 lira, indirimli bilet 1,50 lira yerine 1,75 lira ödeyecek.

6 AYDA BİR ZAM YAPILIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu yılın ocak ayında 2,50 lira olan tam bilet fiyatını 2, 75 lira yapmıştı. Büyükşehir belediyesi yaptığı zammın üzerinden altı ay geçmeden tekrar bir zam daha yaparak, tam bilet fiyatını 3 liraya çıkardı.

İmdat Şahin