• Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı, 1'i Ağır 2 Yaralı
  • Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı, 1'i Ağır 2 Yaralı
Çorlu Güncel

Otomobil İle Motosiklet Kafa Kafaya Çarpıştı, 1'i Ağır 2 Yaralı

  • 16 Temmuz 2019
  • 957 Kez Okundu

Çorlu’da hatalı sollama yapan otomobil karşı istikametten gelen motosikletle çarpıştı. Kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Çorlu Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, Ergene istikametine seyir halinde olan ve hatalı sollamaya çıkan Ö.K. yönetimindeki 34 YL 6672 plakalı otomobil karşı istikametten gelen B. A. yönetimindeki plakasız motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan arkadaşı yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ekiplerce ilk müdahalelerin ardından yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi ile ilçede bulunan özel hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan B.A.’nın hayati tehlikesi devam ederken otomobil sürücüsü Ö.K. polis ekiplerince gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Kısmen trafiğe kapanan yol araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.