• Ceza Yazacak Hiçbir Kurum Yok Mu?
  • Ceza Yazacak Hiçbir Kurum Yok Mu?
Çorlu Güncel

Ceza Yazacak Hiçbir Kurum Yok Mu?

  • 10 Temmuz 2019
  • 1376 Kez Okundu

Çorlu’nun en büyük sorunlarından biri araçların kaldırımlar üzerine park etmesi. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek, “Buna ceza kesecek hiçbir kurum yok mu” diye seslendi.

Her gün Çorlu’nun değişik bölgelerinde araçlarını kaldırımlara  park eden araç sürücülerine ceza kesilmemesine tepki gösteren vatandaşlar artık yeter kaldırımlarımızı bu işgalden kurtarın dedi. Çorludaki keşmekeşliğin önüne geçilmesini isteyen vatandaşlar, bir an önce kaldırımlara araç parkının bitirmesini istedi.

NEDEN GEREKLİ İŞLEMLER YAPILMIYOR?

Çorlu’daki yanlış parklara yönelik işlem yapılmadığını söyleyen vatandaşlar; “Çorlu’da her yerde yanlış park yapan araçları görüyoruz. Ama ne bir çekici gelip bunları çekiyor nede bir ceza kesen kimseyi görüyoruz. Durum böyle olunca hiçbir araç sürücüsü aldırış etmeden araçlarını kaldırıma park edebiliyor” dedi.

HERKESİN BİR ACELESİ VAR

Araçlarını kaldırımlara park eden sürücülerin her birisinin acelesi olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Her araç sürücüsünün mutlaka bir acelesi var. Tepki gösterdiğimiz zaman araç sürücüleri 2 dakikaya çıkacağını söylüyor, herkesin mutlaka bir işi var. Aracını müsait bir yere park edipte 5 dakika yürüyemiyor. Hemen araçtan çıkıp işini halledip gelmek istiyor. Yürümeyi düşünen kimse yok” dedi.

İmdat Şahin