• Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca; “Ergene'de Kimse Rahat Uyumasın”
Çorlu Güncel

Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca; “Ergene'de Kimse Rahat Uyumasın”

  • 04 Temmuz 2019
  • 2423 Kez Okundu

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Av. Cem Karaca, Temmuz ayı meclis toplantısından sonra yaptığı açıklamada; “Ergene’de kimse rahat uyumasın. Her şeyin hesabı sorulacak. Belediye’de kim ne yaptıysa hesap verecek” dedi.

“Ergene’de Kimse Rahat Uyumasın”

Meclis toplantısı sonrasında bir hayli sert açıklamalar yapan, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca; “Ergene Belediyesine kim ne iş yapmış, kim denetlemiş, hangi firma ne kadar ne yapmış, hepsi denetlenecek. Daha düne kadar çok cüzi miktarlarda vergi ödeyen O organizasyon firması, bakıyorum son yıllarda çok büyük cirolar yapmış. Bu kaynak nereden geliyor. Bu ve bunların hepsinin hesabı teker teker sorulacak. Bakın yine söylüyorum, kim ne yapmışsa hesabı sorulacak. Denetim komisyonu raporunu büyük bir titizlikle inceliyoruz. Baktığımızda Ergene belediyesinin paraları resmen israf edildi, boşa harcandı. Biz bunların hesabını kesinlikle soracağız. Artık rahat uyumasınlar” dedi.

 

“AK Parti Sattıysa Yatırım Yaptı, Rasim Yüksel Sattı İsraf Etti”

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, hükümetin yaptığı satışları eleştiren Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e de cevap vererek; “Evet AK Parti hükümeti yer satmıştır. Ama bu paralarla her ile büyük dev yatırımlar yapıp, Cumhuriyet tarihinin  görmediği büyük hizmetleri yapmıştır. Rasim Yüksel bu güne kadar sattığı arazilerden elde ettiği paraları ne yaptı onun hesabını versin. 30 yıldır aynı cenahın yönettiği Ergene de yapılan hizmet var mı. Hani 17 tane Kreş yapılacaktı. Kapalı Pazar yeri yapılacaktı, Cadde ve yolların durumu berbat. Halkımız ve Muhtarlar imza topluyor hizmet alamıyoruz diye.  Ergene hizmet alamıyor, Paralar israf ediliyor. Artık bunluların hesabı sorulacak. Kimse tereddüt etmesin ve Ergene de kimse artık rahat uyumasın. Ergene Belediyesinde bu güne kadar ne yapıldıysa teker teker incelenip hesabı sorulacak” dedi.

 

“Ergene’ye Yazık Ediliyor”

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca’da Başkan Rasim Yüksel’in yaptığı açıklamalara karşılık olarak, “Ergene’de çivi üstüne çivi çakıldığını gördünüz mü? Ergene halkı hizmet bekliyor. Göğsümü gererek ülkemiz için yapılan yatırımları rahatlıkla anlatabilirim. Hükümetimiz sattı ama yatırımını da yaptı. Peki sen sattın da ne yaptın? 5 yıldır söyledikleri ve yapacakları şeyleri geçen yaptığımız toplantıda anlattılar. Nereye gitti bu paralar? Ergene Belediyesinin yapamadığı yol yüzünden bugün imza toplanıyor. 17 kreş yapacağız dedin bir kreş yaptın. Organizasyon şirketine ne yaptın da zengin ettin. Hiç kimse rahat uyumasın. Noktasına virgülüne kadar denetim raporlarını inceleyeceğim. Düğünlerde takılan çeyrek altınlar neyle alındı. Her düğüne çeyrek altın. Bu kadar kolay mı? Ergene’ye bir şey yapın. Biz de hükümet olarak elimizden geleni yapalım. Ergene Belediyesi bu işi yapamıyor. Başkan satış kararını alıyor ama satacağız demiyor, ileride bakacağız diyor. Grup başkanı da satacağız diyor. Birbirlerinden haberleri yok. Biz hukuken elimizden geleni yapacağız. Geldi bugün takımı siyasallaştırdı. Ergene Velimeşespor hepimizin takımı. Neden Rasim Yüksel adını veriyorsun? Biz de modern Türkiye’nin kurucusu, yoktan var eden ülkemizin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’ün adını önerdik. Sıfır bir belediye sözü Ergene’ye ihanet olur. Daha önceki beldelerden kalan araç ve gereçlerin tümü Ergene Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinde. Beceriksiz bir belediye yönetimi ile karşı karşıyız. Ergene’ye yazık ediliyor” dedi.