• Turna'dan Zehir Zemberek Sözler
Çorlu Güncel

Turna'dan Zehir Zemberek Sözler

  • 01 Temmuz 2019
  • 1626 Kez Okundu

Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Turna makam sahibi başkanlara isim vermeden yüklendi.

Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada makam mevki sahibi başkanların vatandaşların sorunlarına duyarsız kaldığını ifade eden Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Turna “Kendilerini bu yanlışlardan dönmeleri konusunda uyarıyorum” dedi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINA DUYARSIZ KALAN MAKAM SAHİBİ BAŞKANLAR VAR

Açıklamada isim vermeden makam ve mevki sahibi başkanları yanlıştan dönmeleri konusunda uyardığını ifade eden Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, “Son zamanlarda kendisinin veya çevresindeki vatandaşların sorunlarına, dertlerine çare arayan insanların kendisine gönderilen mesajları okuyup cevap verme tenezzülünde bulunmayan makam, mevki sahibi başkanlarım olduğuna üzülerek şahit olmaktayım. Kendilerini bu yanlışlarından dönmeleri konusunda uyarıyorum” dedi.

 VATANDAŞI KENDİNİZDEN KÜÇÜK GÖRMEYİN

Açıklamalarını sürdüren Murat Turna makam sahibi başkanlara vatandaşı kendinizden küçük görmeyin dedi. Turna, “Halkı, vatandaşı kendinizden küçük görmeyin. Makamlar gelip geçicidir. Bugün dikkate almadığınız Kişiler ilerleyen günlerde de sizi dikkate almaz. Ulaşılmaz olmayın. Kendinizi kaf dağında görmeyin. Sizi o makamlara getirenler vatana, millete hizmet için getirdi. Size gelen mesajları okuyorsanız olumlu yada olumsuz bir karşılık verin.   Egolarınıza yenik düşmeyin. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın. Sonradan pişman olmayın” dedi.

İmdat Şahin