• Gençlik Merkezi Yeni Adresinde
  • Gençlik Merkezi Yeni Adresinde
  • Gençlik Merkezi Yeni Adresinde
  • Gençlik Merkezi Yeni Adresinde
  • Gençlik Merkezi Yeni Adresinde
Çorlu Güncel

Gençlik Merkezi Yeni Adresinde

  • 17 Haziran 2019
  • 1196 Kez Okundu

Çorlu’da daha önceden Atatürk Bulvarı’nda hizmet veren Çorlu Gençlik Merkezi, Kemalettin Mahallesi Erdal İnönü Caddesi’ndeki yeni hizmet binasına taşındı.

Kemalettin Mahallesi Erdal İnönü Caddesi’ndeki geniş ferah birbirinden güzel atölyelerin bulunduğu binada Çorlu Gençlik Merkezi hizmet vermeye devam edecek. Bina toplam 755 metre kare alana sahip, Çorlu Gençlik Merkezi’nde birçok branşta gençler eğitim görebiliyorlar. Çorlu Gençlik Merkezi yeni ferah ortamıyla gençleri bekliyor.

GENÇLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Çorlu Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Özge Kaval yeni taşındıkları binanın durumuyla ilgili gazetemize bilgi verdi. Kaval, “Toplam da binamız 755 metre kareden oluşuyor. Birinci kat 348 metre kare ikinci katla beraber toplama 755 metrekarelik bir alana sahip. Binamız hemen hemen tamamlandı, çok ufak eksikliklerimiz kaldı. Mesela müzik atölyemiz kurulacak, resim atölyemiz, satranç atölyemiz bunlar mevcut, diksiyon, işaret dili ve İngilizce gibi derslerimizin atölyeleri bunların hepsi hazır bir şekilde yaz döneminde öğrencilerini bekliyor. Bekleme salonumuzda masa tenisi ve dartımız var, öğrenciler beklerken burada eğlenceli vakit geçirebiliyorlar. Kütüphanemiz var Öğrenciler gelip burada ders çalışıp, kitap okuyabilirler” dedi.

ÇOK ÇEŞİTLİ ATÖLYELERİMİZ VAR

Çorlu Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Özge Kaval; “Binamızda masa tenisinden satranç atölyesine, kadar çeşitli atölyeler mevcut. Bunlarda halk oyunları, işaret dili, diksiyon, İngilizce, Kuranı Kerim, mangala, drama, resim gibi eğitimlerimizin hepsi mevcut. Aslında Halk Eğitim Merkezi gibi hizmet ediyoruz ama 7-29 arası gençlere hitabet ediyoruz. Bunun dışında kamplarımız var, günübirlik gezilerimiz var belirli gün ve haftalarda gençlerle beraber etkinlikler yapıyoruz. Mesela polis haftası, polislerimizi ziyaret ediyoruz. Geçen hafta YKS sınavımız vardı hem gençlerimize gidip moral verdik, hem de kalem setlerini topladık, eylül ayında okulların açılması ile ihtiyaç sahibi köy okullarına vereceğiz. Çocukların sosyal yönlerini de geliştirmek içinde etkinlikler düzenliyoruz. Bakanlığımızın yürüttüğü sosyal faaliyetleri Çorlu’daki gençlerimize uygulattırıyoruz” dedi.

İmdat Şahin