• Çelebi Ailesinin Mutlu Günü
  • Çelebi Ailesinin Mutlu Günü
  • Çelebi Ailesinin Mutlu Günü
Çorlu Güncel

Çelebi Ailesinin Mutlu Günü

  • 17 Haziran 2019
  • 2354 Kez Okundu

Çorlu'da Çelebi Tur’un sahibi sevilen işadamlarından Kazım Çelebi'nin kızı muhteşem bir düğün merasimi ile dünya evine girdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanı ve aynı zamanda İş adamı Kazım Çelebi'nin kızı Yeşim Çelebi, Gold Düğün salonunda düzenlenen törenle iş adamı Erhan Varım ile dünya evine girdi. Kazım Çelebi’nin kızının düğününe AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kazım Çelebi yaptığı açıklamada, “Kızımın bu özel düğün merasiminde bizleri yalnız bırakmayan başta Tekirdağ AK Parti Milletvekilim, MKYK üyesi Mustafa Yel’e,  Çorlu AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş’a, Ergene AK Parti İlçe Başkanı Avukat Cem Karaca’ya, tüm sivil toplum kuruluşlarına, bizleri ilk günden beri yalnız bırakmayan değerli dostlarım Kaptan Demir Çelik Grubu Genel Müdür Orhan Çebi’ye, Çorlu Güven Kooperatif Başkanı Aile Dostum Mustafa Filiz’e tüm meslektaşlarıma ve ismini unuttuğum değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Avrupa Yakası Gazetesi olarak Yeşim Çelebi ve Erhan Varım’a mutluluklar diliyoruz.