• 50 Bin Öğrencinin Karne Heyecanı
  • 50 Bin Öğrencinin Karne Heyecanı
  • 50 Bin Öğrencinin Karne Heyecanı
  • 50 Bin Öğrencinin Karne Heyecanı
Çorlu Güncel

50 Bin Öğrencinin Karne Heyecanı

  • 14 Haziran 2019
  • 1071 Kez Okundu

Çorlu’da 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı geride kalırken, 50 bin ilk, orta ve lise öğrencisi karne heyecanı yaşadı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemi sona erdi. Çorlu’da okullarda eğitim gören 50 bine yakın öğrenci karne sevinci yaşadı. Çorlu Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ TATİLDE BOL BOL KİTAP OKUSUNLAR

Öğrencilere karnelerini dağıtan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, öğrencilere tatil döneminde bol bol kitap okumaları ve dinlenmiş bir şekilde eğitim hayatlarına devam etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Sarılı, “Yaklaşık 50 bin öğrencimiz ile 3 bin 350 öğrenci öğretmenimiz ile 2018-2019 eğitim öğretim yılını tamamlıyoruz. Kazasız, belasız bir dönem geçirdik. Öğrencilerimize tavsiyem, bol bol kitap okusunlar ve dinlensinler. Büyükleriyle nitelikli zaman geçirmeyi unutmasınlar. İlçemizde üniversite sınavına girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum. Öğretmenlerinize, fedakâr ailelerinize de teşekkür ediyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

BU DÖNEMİ DE SORUNSUZ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK

Çorlu Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Çorlu Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’da 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının bitmesiyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, “Eğitim öğretim yılını sorunsuz ve verimli bir şekilde tamamlamak tüm camiamızı olduğu gibi bizi de mutlu ediyor. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Yaklaşık 50 bin öğrencimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte bu seneyi geride bıraktık” dedi.

Düzenlenen karne töreninin sonunda Kaymakam Sarılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürleri ve öğrenci velileri, günün anısına öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İmdat Şahin