• Engel Tanımadı, Okul Birincisi Oldu
  • Engel Tanımadı, Okul Birincisi Oldu
  • Engel Tanımadı, Okul Birincisi Oldu
Çorlu Güncel

Engel Tanımadı, Okul Birincisi Oldu

  • 14 Haziran 2019
  • 1347 Kez Okundu

Çorlu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi görme engelli Ceren Kızmış, okulundan birincilikle mezun olarak büyük bir başarıya imza attı.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı, düzenlenen karne törenleri ile sona erdi. Çorlu’da yaşayan ve Çorlu Ortaokul 8. Sınıf öğrencisi görme engelli Ceren Kızmış büyük bir başarıya imza attı. Kızmış, Çorlu Ortaokulu’ndan mezun olan öğrenciler arasında görme engelli olmasına rağmen birincilikle mezun olarak takdir topladı.

Okul Müdürü Hüseyin Karaci düzenlenen karne töreninde söz alarak “Bugün okulumuzda özellikle belirmek istediğim bir husus var. Öğrencilerimizden Ceren Kızmış, görme engelli ve aynı zamanda da okul birincimiz. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum ve başarısından dolayı da kutluyorum.”dedi.

SINIF ARKADAŞLARI UZUN SÜRE ALKIŞLADI

Göstermiş olduğu azim ve gayretli çalışmaları nedeni ile Ceren Kızmış ve ailesini tebrik eden Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı da Kızmış’a hem karnesini hem de hediyesini takdim etti. Aynı sınıfta okuyan arkadaşları da Ceren Kızmış’ı uzun süre alkışlayarak başarısından dolayı tebrik etti.

İmdat Şahin