• Sarıkurt'tan Nkü'ye Ziyaret
Çorlu Güncel

Sarıkurt'tan Nkü'ye Ziyaret

  • 14 Haziran 2019
  • 937 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ’ın kalkınmasında, tanınmasında çok önemli bir göreve sahip olduğunu ve Çorlu Belediyesi olarak her fırsatta destek olacaklarını ifade etti. Ziyarette Başkan Sarıkurt, Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin’i 15 Haziran Cumartesi (bugün) tarihlerinde düzenlenecek olan Türklerin Bulgaristan’dan zorunlu göçünü konu alan “1989 Göçünün 30. yıl dönümü Uluslararası Sempozyumu” na davetini iletti.

 

NKÜ Rektörü Mümin Şahin gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak şehir-üniversite işbirliğini önemsemekte ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmekteyiz. Üniversitemiz ve Tekirdağ için elimizden geleni yapacağız” sözlerini kaydetti.

 

NKÜ Rektörlük binasında gerçekleşen karşılıklı görüş alışverişinin bulunulan ziyarette Çorlu Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu da bulundu.