• Başkandan Moral Ziyareti
Çorlu Güncel

Başkandan Moral Ziyareti

  • 14 Haziran 2019
  • 946 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bölgemizde bulunan Devlet hastanesinde yatmakta olan hastalara moral ziyaretinde bulunarak kendilerine acil şifalar dileklerinde bulundu.

Vatandaşların her daim yanında olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bölgemizde bulunan Devlet hastanesinde yatmakta olan hastalara moral ziyaretinde bulundu. Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı görev edinmiş yönetim anlayışıyla ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tüm hastalarımıza Allah acil şifalar versin, doğumdan ölüme kadar Ergene’de her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bugün hastanemizde yatmakta olan hastalarımızı ziyaret ettik, kendilerine moral verdik. Unutulmasın ki hastalık ve sağlık insan için. Bizler büyüklerimizden hastaları ve yaşlıları ziyaret etmeyi öğrendik, Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden birisidir, bizi bir yapar birbirimize yaklaştırır" dedi.

 

Hastanelerde bulunan hasta yakınları ve hastalar, karşılarında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i gördüklerinde Yüksel’in kendilerine karşı gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların yanında olmayı görev edinen Başkan Yüksel’e teşekkürlerini ilettiler.