• Kardeş Şehirden Ergene'ye Ziyaret
Çorlu Güncel

Kardeş Şehirden Ergene'ye Ziyaret

  • 11 Haziran 2019
  • 934 Kez Okundu

Ergene Belediyesinin Makedonya’da ki kardeş şehri Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov ve Meclis üyesi Enis Ömer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Ergene Belediyesinin bu sene 6’ıncısını düzenlemiş olduğu Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Güreşlerine Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in daveti ile gelen Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov ne Meclis üyesi Enis Ömer Makedonya’ya geri dönmeden önce Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ederek, bu nazik davetinden dolayı kendisine teşekkür ettiler.

 

Ergene Belediyesinin düzenlemiş olduğu bu güzel organizasyonun içinde yer almaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov, “Türkiye’nin Ata sporu olan güreşleri izlemek çok keyifli ve heyecan vericiydi. Ergene’ye her geldiğimde burasının daha çok geliştiğini ve büyüdüğünün görüyorum. Misafirperverliğinizden dolayı büyük memnuniyet duydum” dedi.

 

Bu güzel düşüncelerinden dolayı Radoviş Belediye Başkanı Gerasim Konzulov’a Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel teşekkür etti. Her iki Belediye Başkanı da günün anısına birbirlerine hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.