• Drone İle Evlilik Teklifi
Çorlu Güncel

Drone İle Evlilik Teklifi

  • 11 Haziran 2019
  • 1067 Kez Okundu

Polis memuru Yavuz Torgut kız arkadaşı Cansu Sarıkaya’ya sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Balonlarla süslenen teknede ‘Benimle Evlenir Misin?’ yazılı pankartın önüne romantik bir masa hazırlanırken Torgut, drone ile tekneye gelen yüzüğü sevgilisine sunup, evlilik teklif etti.

Fotoğraf ve video çekimleri için sıklıkla kullanılan drone bu kez evlenme teklifi için kullanıldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan Yavuz Torgut 6 aydır birlikte olduğu kız arkadaşı Cansu Sarıkaya’ya sürpriz evlilik teklifi yapmaya karar verdi. Süleymanpaşa sahiline tekneyle açılmak için gelen Cansu Sarıkaya ilk şaşkınlığını tekneye yaklaştığı zaman yaşadı. Balonlar ve gül yapraklarıyla süslenen tekneye romantik bir masa hazırlanırken ‘Benimle Evlenir Misin?’ pankartı asıldı. Yakınları ile sadece tekne turu yapacağını düşünen Sarıkaya’nın tekneye yaklaştıkça heyecanı daha da arttı. Çift tekneye bindiği sırada arkadaşı drone ile yanlarına gül ve yüzüğü indirdi. Yüzüğün ipini keserek, alan Torgut, kız arkadaşının önünde diz çöküp, "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Sarıkaya, teklifi 'Evet' diyerek, kabul etti. Torgut, bunun üzerine elindeki tektaşı arkadaşlarının ve çevrede toplanan kalabalığın alkışları arasında Sarıkaya’nın parmağına taktı.

Yavuz Torgut, “Değişik ve Cansu’ya yakışan bir evlilik teklifi yapmak istedim. Arkadaşlarından yardım alarak bu organizasyonu hazırladık. Çok mutluyum. Bu mutlu günümde bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.