• Vatandaşlar İftar Sofralarına Konuk Oldu
Ergene

Vatandaşlar İftar Sofralarına Konuk Oldu

  • 31 Mayıs 2019
  • 2058 Kez Okundu

Ergene Belediyesi geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede Ramazan ayında mahallelerde kurmuş olduğu sevgi sofralarıyla vatandaşları ile bir araya geldi. Ergene’de 17 mahalle de kurulan sevgi sofralarında Ergene Belediyesi 24 bin 50 vatandaşa iftar verildi.

Ergene Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene ki Ramazan ayında da ilçede bulunan 17 mahallede sevgi sofraları kurdu. Ramazan ayında bölgenin en kapsamlı iftar sofrasını kurarak, ramazan ayı boyunca Ergene Belediyesi 24 bin 50 kişiyi sevgi sofralarında konuk etti. Ergene Belediyesinin mahallelerde kurmuş olduğu sevgi sofralarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ergene’de Ramazan’ın bereket ve güzelliği iftar sofralarında paylaşmanın mutluluğu yaşandı. Mahallelerde kurulan sevgi sofralarına Ergene Belediyesi meclis üyeleri ve Belediye Başkan yardımcıları ile katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlar ile birlikte aynı sofralarda ekmeğini paylaşarak iftar açtı.

 

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu senede Ergene’de Ramazan ayında vatandaşlar ile iç içe olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de düzenlediğimiz sevgi sofraları halkımız tarafından büyük memnuniyet ile karşılandı. Ramazanın en derin duygularını, birlik ve beraberliğini vatandaşlarımız ile bir arada en iyi şekilde yaşadık. Ergene halkına sevgi sofralarına katılımlarından dolayı çok teşekküre diyorum” dedi.

 

Ergene Belediyesi tarafından 17 mahallede düzenlenen sevgi sofralarında ayrıca artan yemekler vatandaşların yanlarında getirmiş olduğu yemek kaplarına konularak dağıtıldı.