• Şahinler Ortaokulu Başarıya Doymuyor
Spor

Şahinler Ortaokulu Başarıya Doymuyor

  • 28 Mayıs 2019
  • 2955 Kez Okundu

Isparta’da yapılan okullar arası yıldız kızlar badminton Türkiye şampiyonasında Çorlu Şahinler Ortaokulu 2’nci olarak büyük bir başarı daha elde etti.

Çorlu’da Eğitim öğretim veren okullar arasında bulunan ve okul bünyesinde spor salonu olmamasına nazaran tüm branşlarda kupalar alarak isminden sıkça söz ettiren Çorlu Şahinler Ortaokulu, Isparta’da düzenlenen yıldız kızlar badminton Türkiye şampiyonasında Tekirdağ’ı temsilen Türkiye 2’ncisi oldu.

 

Sene içerisinde gösterdiği başarılar ile kendinden sıkça söz ettiren Çorlu Şahinler Ortaokulunun okul müdürü Fatih Ersöz kazandıkları Türkiye 2’nciliğinden sonra açıklamalarda bunarak; “Son dönemde Şahinler Ortaokulu olarak öğrencilerimiz sosyal, kültürel ve sportif alanlarda katıldıkları yarışmalar da başarılar elde etmeleri bizleri çok mutlu ediyor. Bizler öğrencilerimiz sahip olduğu kabiliyetlerin ve yeteneklerin farkındayız. Şahinler Ortaokulu olarak öğrencilerimize tüm alanlarda imkanlar oluşturarak onların daha büyük başarılara yelken açmanın gayesindeyiz. Bizler onlara inanıyoruz. En son bu sene öğrencilerimizin okulumuz adına katıldıkları yarışmalarda ondan fazla kupa almaları bizlere emeklerimizin boşa gitmediğini göstermekte. Örneğin voleybol dalında iki adet il birinciliği, satranç ve atletizm dallarında il ikinciliği, basketbol dalında da ilçe birinciliği aldığımız kupalar birkaç örnek. Son olarak Isparta’da yapılan Türkiye badminton şampiyonasında ilimizi temsilen mücadele eden öğrencilerimizin Türkiye ikincisi olarak kürsüye çıkmaları bizleri daha da gururlandırdı. Özellikle birkaç yıldır okulumuz öğrencilerinin sportif alanlarda elde ettiği başarılarla okulumuzun bir marka okul haline dönüşmesinden dolayı tüm öğrencilerimle iftihar ediyorum. Onları bu müsabakalara hazırlayan öğretmenlerime de teşekkür ediyorum. Bizlerden hiçbir zaman desteklerin esirgemeyen velilerimize de sonsuz şükranlarımız sunuyorum. Bizlere daha fazla imkan sağlandığında bu başarıların kalıcı olacağına ve Çorlumuzu daha iyi yerlerde temsil edeceğimize gönülden inanıyorum” dedi.