• Otomobille Polislere Çarptılar, 3 Polis Yaralı
  • Otomobille Polislere Çarptılar, 3 Polis Yaralı
  • Otomobille Polislere Çarptılar, 3 Polis Yaralı
Çorlu Güncel

Otomobille Polislere Çarptılar, 3 Polis Yaralı

  • 22 Mayıs 2019
  • 1059 Kez Okundu

Çorlu’da aranması olan O.Ç. ve U.Ç. polis ekiplerince yakalandı. O.Ç. ve U.Ç. ekip arabasına bindirildiği sırada onları kaçırmak isteyen E.H. otomobil ile polis ekiplerine çarptı, 3 polis yaralandı.

Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi Çiçek 2. Sokak üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un Kadıköy ilçesinde eşini silahla yaralamasının ardından kaçan O.Ç.’nin Hıdırağa Mahallesi’nde bir evde olduğu ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Yapılan operasyon sonucu yakalanan O.Ç. ve U.Ç. ekip aracına bindirildiği sırada E.H., 34 GY 1721 plakalı otomobilini polis ekiplerinin üzerine sürerek O.Ç.ve U.Ç.’nin kaçmasına yardım etmek istedi. Süratli olan otomobilin çarpması sonucu Asayiş Büro Amirliği’nde görev yapan polis memurları H.Y., S.K. ve G.A. yaralandı. Çıkan arbede sonrası polis ekiplerince vurulan E.H. izini kaybettirirken kaçmaya çalışan O.Ç. ve U.Ç. yakalandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan polis memuru H.Y. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayda yaralanan polis memurlarının tedavileri sürerken, olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma da sürdürülüyor.