• Ergene'de 19 Mayıs Coşkusu
Ergene

Ergene'de 19 Mayıs Coşkusu

  • 20 Mayıs 2019
  • 2061 Kez Okundu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ergene’de de gerçekleştirilen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlanıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk anıtında gerçekleşen çelenk sunma törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Garnizon Komutanı Topçu Albay Mehmet İçlibaş, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcıları, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Ergene İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Ergene İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Gaziler, Kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ergene Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü çelenginin İlçe Müdürü Şenol Doğramacı tarafından anıta sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son buldu.

Çelenk sunma töreninin ardından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı Ergene Deri Sanayicileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunması ile devam etti. Programda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk oyunları ekibi gösterilerini sunarken, program ödül töreni ile son buldu.