• Çalışmalar Bitmeden Yol Tekrar Bozuldu
Çorlu Güncel

Çalışmalar Bitmeden Yol Tekrar Bozuldu

  • 19 Mayıs 2019
  • 1000 Kez Okundu

Çorlu Kapalı Spor Salonunun bulunduğu Gazi Osman Paşa Caddesi’nin yol yapım çalışmaları bitirilmeden yolun bir kısmı tekrar bozuldu.

Geçtiğimiz aylarda asfaltı atılan ve yol kenarındaki refüjlerin taş çalışmaları bitmeden yol asfaltı tekrar bozuldu. Hafriyat kamyonlarının geçtiği Gazi Osman Paşa Caddesi’ndeki yolda derin çukurlar oluştu.

ASFALT DAHA YENİ ATILMIŞTI

Asfaltın geçtiğimiz aylarda atıldığını ifade eden mahalle sakinleri; “Gazi Osman Paşa Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmaları daha yeni tamamlandı. Maalesef yoldan hafriyat kamyonları geçtiği için yol bu hale geldi. Hafriyat kamyonları toprağı Çorlu Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu binanın arka tarafına boşaltıyor. Durum böyle olunca da bu yoldan tonlarca ağırlıktaki kamyonlar gelip gidiyor. Bu yüzden asfalt tekrar bozuldu. Hafriyat kamyonlarının geçtiği bu yol neden daha sağlam yapılmadı” dedi.

YOLDA DAHA ÇALIŞMALAR BİTMEDİ

Gazi Osman Paşa Caddesi’nde yol yapım çalışmalarını bitmediğini ifade eden mahalle sakinleri çalışmalar bitmeden yol tekrar bozuldu dedi. Vatandaşlar, “Burada sizlerin de gördüğü gibi yol kenarındaki refüjlerin taşları henüz döşenmedi. Yol çalışması bitmemesine rağmen yol bozuldu. Şimdi yol tekrar asfaltlanacak, tek seferde ve sağlam yol yapmayı bir türlü maalesef belediyemiz öğrenemedi. Yollar sürekli asfaltlanıp bozuluyor, yap boz tahtası gibi” dedi

İmdat Şahin