• Vatandaşlar Park Sorunundan Şikayetçi
Çorlu Güncel

Vatandaşlar Park Sorunundan Şikayetçi

  • 16 Mayıs 2019
  • 1007 Kez Okundu

Geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde otopark sorunu vatandaşı zor duruma düşürüyor.

Pazar için alışverişe gelen vatandaşlar araçlarını park edecek alan bulamazken kimisi kaldırımların üzerine park ediyor. Binlerce vatandaşın geldiği Atakent Pazar Yeri’nde park alanı olmaması trafiği de olumsuz etkiliyor.

“PARK ALANI BULAMIYORUZ”

Atakent Kapalı Pazar Yeri’ne geldiklerinde park yeri bulamadıklarını ifade eden vatandaşlar; “Salı Pazarı’na geldiğimiz zaman otopark bulamıyoruz. Pazara binlerce kişi geldiği için çok kalabalık oluyor. Her taraf araçla doluyor, yer bulamıyoruz. Bazı araçlar kaldırımların üzerine park ediyor, bu sefer yaya trafiği olumsuz etkileniyor. Atakent Kapalı Pazar Yeri Salı günleri tam bir keşmekeş oluyor. Bazı insanlarda aracıyla gelmeye korkuyor park yeri bulamam diye onca yolu yürümek zorunda kalıyor elinde poşetlerle” dedi.

PARK ALANI YAPILMASI LAZIM

Pazar esnafı da Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin yakınına bir park alanı yapılması gerektiğini vurguladı. Esnaflar, “Gerçekten Pazar yeri çok kalabalık oluyor, Atakent Kapalı Pazar Yeri’nin yakınlarına bir park alanı yapılması şart. Bu araç yoğunluğun en azından bir kısmını yapılacak park alanı gidermiş olur. Yetkililerin bu durumu göz önüne alması gerekiyor” dedi.

İmdat Şahin