• “Uyuşturucu Belasını Sıfırlamak İstiyoruz”
Çorlu Güncel

“Uyuşturucu Belasını Sıfırlamak İstiyoruz”

  • 14 Mayıs 2019
  • 1062 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, katıldığı iftar programında gazetemizin sorularını yanıtladı. Yel, “Uyuşturucu belasını yok edebilmek için gayretli bir çalışma içerisindeyiz, bu belayı sıfırlamak istiyoruz” dedi.

Katıldığı iftar programından sonra sorularımızı yanıtlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, herkesin Ramazan Ayı’nı kutluyorum” dedi. Mustafa Yel, “Herkesin Ramazan-ı Şerif’ini kutluyorum, Allahtan dileğimiz Ramazan Bayramına da bizi kavuşturması. Ramazan Ayı saygı, sevgi ve hoşgörünün daha çok hissedildiği bir aydır. İşte böyle güzel bir ayın içerisindeyiz ve oruçlarımızı tutuyoruz” dedi.  

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Geçtiğimiz günlerde Hayvan Haklarını Koruma Komisyonuna başkan olarak seçilen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yeni görevini anlattı. Yel, “Hayvanlara yapılan eziyetin önlenmesiyle ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulan bir komisyona başkanlık edeceğiz. Bu konuda da toplumumuzun bizden beklentileri var bunun bilincindeyiz. Çözüm konusunda da acil olan konularında bekletilmeden mevzuat değişikliklerinin yapılması gerekiyor. Bu konuların başında mevzuat değişiklikleri ve toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi geliyor. Bu konularda var gücümüzle komisyon olarak çalışacağız” dedi.

“UYUŞTURUCU KONUSUNDA CUMHURBAŞKANIMIZIN VE BAKANIMIZIN HASSASİYETİ VAR”

Çorlu’da havaların ısınmasıyla sayıları artamaya başlayan madde bağımlılarını sorduğumuz AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel şöyle konuştu: “Biz uyuşturucu konusunda gerekli yerlere sorunları iletiyoruz. Tekirdağ ve ilçelerinde bu konuyla ilgili güzel çalışmalar yapıldı ama bu demek değildir ki uyuşturucu belasından tam olarak kurtulabildik. Dünyanın hiçbir yerinde tam olarak kurtulabilmek maalesef yok. Ama bizim derdimiz Çorlu’da ve Tekirdağ’ımızın diğer ilçelerinde bunu aslında sıfırlaya bilmek bunun için mücadele ediyoruz. Bu konuda hem polis sayımızın artırılması hem de narko timlerin kurulması konusunda adımlar atıyoruz. Bu konuda hem Cumhurbaşkanımızın hem de İçişleri Bakanımızın çok büyük hassasiyetleri var. Uyuşturucu belasını tam olarak ta yok edebilmek için gayretli bir çalışma içerisindeyiz. Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde en kısa zamanda bu beladan kurtulmak istiyoruz” dedi.

“MİLLET BAHÇESİ’NDE BİRLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

“Vatandaşlarımızın uzun yıllardır bizden talep ettiği Eski Devlet Hastanemizin park olmasıyla ilgili taleplerini biz sayın bakanımıza ilettik. Sayın bakanımızda sizlerin de bildiği üzere gelerek buranın Millet Bahçesi olacağını duyurmuştu” diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel şöyle konuştu: “ Duyuru yapıldıktan sonrada önemli adımlar atıldı ve önümüzdeki aylarda da Millet Bahçesi olarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Birleştirme çalışmaları devam ettiği için vatandaşımız şu anda neden yapılmıyor diyebilir ama bunun öncelikle statüsü belirlenmesi gerekiyor. Onunla ilgili de çalışmalar yapılıyor” dedi.

İmdat Şahin