• Yeni Doğum Yapan Anneler Unutulmadı
Çorlu Güncel

Yeni Doğum Yapan Anneler Unutulmadı

  • 14 Mayıs 2019
  • 966 Kez Okundu

Kadının Sosyal Hayatını Araştırma ve İnceleme Derneği (KASAİD) Anneler Gününü Çorlu Devlet Hastanesi’nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek ve onlara hediyeler sunarak kutladı.

KASAİD Derneği yönetim kurulu ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi’nde yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek anneler gününü kutladı. KASAİD’in gerçekleştirdiği bu ziyaret yeni anneleri mutlu etti. Yeni doğum yapan annelere hediyeler sunan KASAİD başkanı Nayime Yılmaz ve yönetimi yeni annelerle bir süre sohbet etti.

“TÜM KADINLARIN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

KASAİD Başkanı Nayime Yılmaz bu ziyareti her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiklerini, bu anlamlı günde yeni anne olan kadınların sevinçlerine ortak olup, onlarla beraber oldukları için mutluluk duyduklarını ifade etti. Tabii ki çocuğu dünyaya getirmek kadar, bir çocuğu büyütüp yetiştirip, geleceğini hazırlamanın da ayrı kutsal bir değer olduğunu belirten Nayime Yılmaz “Bunu sağlayan, sağlamak için tüm çabasını gösteren,  yüreği annelik duygusu ile dolu olan tüm kadınların Annelerin Gününü yürekten kutluyoruz” dedi.

İmdat Şahin