• Ergene'de Sevgi Sofraları Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Ergene'de Sevgi Sofraları Devam Ediyor

  • 14 Mayıs 2019
  • 960 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Ramazan ayında kurulan sevgi sofraları hafta sonu Bakırca, Karamehmet ve Paşaköy mahallelerinde kuruldu.

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından her sene Ramazan ayında kurulan sevgi sofraları bu yılda devam ediyor. Daha önce Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde kurulan sevgi sofraları hafta sonu Bakırca, Karamehmet ve Paşaköy mahallelerinde kuruldu.

 

Bakırca Mahallesinde kurulan sevgi sofralarına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’da katıldı. Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Bakırça Mahallesinde ki sevgi sofralarına, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Şahin, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekan’ı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Ergene Gençlik ve Spor Müdürü Şenol Doğramacı, Ergene CHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Kendine has maneviyatı, önem ve kudsiyeti, kalplere neşe, sevinç ve huzur veren ruhaniyeti ile İslam alemi için son derece farklı bir ayrıcalığı olan Ramazan ayında Ergene’de birbirimizi sevgi ve kardeşlikle kucaklayacak, hep birlikte oruç ibadetimizi yerine getiriyoruz. Ergene’de kurulan sevgi sofralarında halkımız ile bir arada oluyoruz. Ergenemizde ilerleyen günlerde sevgi sofraları, Kırkgöz, Esenler, İğneler, Misinli, Ulaş, Velimeşe, Pınarbaşı, Ahimehmet, Cumhuriyet, Yeşiltepe, Sağlık ve Marmaracık mahallelerinde kurulacak” dedi.