• Chp'li Aygun'den Başkan Yüksel'i Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Chp'li Aygun'den Başkan Yüksel'i Ziyaret Etti

  • 11 Mayıs 2019
  • 1009 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun 31 Mart seçimlerinde yeniden Ergene Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti.

Ergene Belediyesi kurucu Başkanı olan ve aynı zamanda 31 Mart seçimlerinde ikinci kez Ergene Belediye Başkanlığı görevine getirilen Başkan Yüksel’i önce ki gün Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ziyaret ederek kendisini tebrik etti.

 

Ergene’de halkın hizmete oy verdiğini belirten CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, “Yeni kurulan bir ilçe olmasına rağmen Ergene İlçemiz Belediye Başkanımız Rasim Yüksel ile büyük hizmetler gördü. Ülkemizde birçok ilçede olmayan hizmetler Ergenemizde var, ben yeni dönemde de bu hizmetlerin katlanarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

 

Bu güzel düşüncelerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’e teşekkürlerini ileten Başkan Yüksel, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütmüş olduğumuz insan odaklı çalışmalarımız bu dönemde de devam edecek. Amacı sadece Ergene halkına hizmet eden bir Belediye olan Ergene Belediyesi yeni döneminde de bu anlayışın dışına çıkmayacaktır” dedi.