• Başkan Yüksel'e Ziyaretler Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Başkan Yüksel'e Ziyaretler Devam Ediyor

  • 09 Mayıs 2019
  • 857 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i önce ki gün makamında Özel Optimed Hastanesi yönetimi ziyaret ederek, yeniden Ergene Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı Başkan Yüksel’i tebrik ettiler.

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdür Op.Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op.Dr. Recep Çalışkan, Kurumsal İletişim Uzmanları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret etti.

 

Optimed yönetimi Ergene Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i tebrik ettiklerini belirterek, “Ergene Belediyesinin kurucu Başkanı olmanızdan ve 31 Mart seçimlerinden sonra ikinci kez Belediye Başkanlığı görevine getirilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyoruz. İlk döneminizde yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları takdir ettik, ikinci döneminizde de bu başarılı çalışmalarınıza devam edeceğinizden hiç şüphemiz yok” dedi.

 

Optimed yönetiminin bu güzel düşüncelerinden dolayı Optimed yönetimine teşekkürlerini ileten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergenemizi daha da çok güzelleştirmek adına daha yapacak çok işimiz var diyerek görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu güzel ziyaretinizden dolayı siz değerli Optimed yönetimine de çok teşekkür ediyorum” dedi.