• Çorlu Şampiyonu İfa Spor Oldu
Spor

Çorlu Şampiyonu İfa Spor Oldu

  • 07 Mayıs 2019
  • 1989 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu'nda düzenlenen U19 Türkiye Şampiyonası 1’nci kademe final maçları sonunda gülen taraf İfaspor oldu.

Müsabakalarda Beykoz Çubukluspor, Bigaspor, Edirnespor, İFA Spor, Kartepespor ve Lüleburgazspor karşı karşıya geldi. İlk gün oynanan mücadeleleri sonunda 13 gol kaydedilirken, turnuvada toplam 32 gol kaydedildi.

Çorlu'da oynanan U19 Türkiye Şampiyonası 1’nci kademe final maçlarında ilk gün Bigaspor Edirnespor'u 7-0, Beykoz Çubukluspor Lüleburgazspor'u 6-0 mağlup etmişti. İkinci gün oynanan müsabakalarda ise İFA Spor Edirnespor'u, Kartepespor ise Lüleburgazspor'u aynı skorlarla 5-1 mağlup etti. Üçüncü gün oynanan yarı final müsabakalarında ise İFA Spor Bigaspor'u 1-0, Çubukluspor ise Kartepespor'u 3-0 yenerek finale yükseldi.

Turnuvanın son gününde İFA Spor ve Çubukluspor arasında oynanan final müsabakası çekişmeli anlara sahne oldu. Müsabakanın ilk yarısı İFA Spor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanırken, İFA Spor ikinci devrede bulduğu 2 golle müsabakayı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.