• Ergene Belediyesi Çalışmaya Devam Ediyor
Ergene

Ergene Belediyesi Çalışmaya Devam Ediyor

  • 27 Nisan 2019
  • 1653 Kez Okundu

Ergene Belediyesi gelecek nesillere daha temiz ve daha yeşil bir Ergene yaratmak için ortak yaşam alanlarını temizlemeye, çocuk oyun parklarımızı yeşillendirmeye devam ediyor.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan park ve bahçelerde çalışan personeller Ergene’de ki sosyal alanları temizlemeye, çocuk oyun parklarını yeşillendirmeye devam ediyor. Park ve bahçelerde çalışan ekipler önce ki gün Sağlık, Yeşitepe, Cumhuriyet, Marmaracık, Ahimehmet, Pınarbaşı, Karamehmet mahallelerinde bulunan çocuk oyun parklarında mıntıka temizliği ve ot biçme çalışmalarında bulundu.

 

Mıntıka temizliği ve ot biçiminin yanı sıra ayrıca ekipler, Yeşiltepe dolunay sokak ve Sağlık mahallesinde ağaç dikiminde de bulundu. Daha yeşil bir Ergene yaratmak adına çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan park ve bahçelerde ki ekipler önümüzde ki günlerde de diğer mahallelerde ot biçimi ve mıntıka temizliğinde bulunacak.

 

Konuyla ilgili olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapmış olduğu açıklamada, “Ortak yaşam alanlarımızı temiz tutmak için Fen İşleri Müdürlüğümüzdeki park bahçeler personelimiz temizlik çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha yeşil, daha temiz bir Ergene yaratmak için her alanda çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.