• Chp İl Başkanlığından Başkan Yüksel'e Ziyaret
Çorlu Güncel

Chp İl Başkanlığından Başkan Yüksel'e Ziyaret

  • 23 Nisan 2019
  • 865 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve İl Yönetimi önce ki gün Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret ederek yeniden Ergene Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı tebrik ettiler.

31 Mart tarihinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde Ergene’de halkın oyları ile tekrar Ergene Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve İl Yönetimi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İl Başkanı ve İl yönetimi Başkan Yüksel’i tebrik ederek yeni dönemindeki çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kendisine yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Ergene’de halkımız hizmete oy verdi, emeğe oy verdi. Ergene Belediyesi kurucu Başkanı olarak ilk dönemimizde nasıl çalıştıysak yeni dönemimizde daha fazla çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu güzel ziyaretinizden dolayı CHP İl Başkanıma ve değerli İl Yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.