• Başkanlar Muhtarlarla Buluştu
Çorlu Güncel

Başkanlar Muhtarlarla Buluştu

  • 23 Nisan 2019
  • 829 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Çorlu Mahalle Muhtarlarını ağırladı.

Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, Çorlu'da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, göreve seçilen muhtarları tek tek tebrik ettiler.

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt toplantıda yaptığı konuşmasında, "31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından halkımızın teveccühü ile göreve gelmiş bulunmaktayız. Tüm vatandaşlarımıza bize güvendikleri ve bu göreve getirdikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl süre içerisinde siz değerli muhtarlarımız ile birlikte halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. Çorlu'muza sizlerle birlikte hizmet etmekten mutluluk duyacağımı belirtiyor ve her birinize başarılar diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız müddetçe aşamayacağımız zorluk yok." dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak da konuşmasında Tekirdağ genelinde tüm muhtarların katılacağı bir "Muhtarlar Çalıştayı" planladıklarını belirterek, hizmetlerin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmayı arzu ettiklerini söyledi. Daha sonra muhtarlardan gelen soruları yanıtlayan Başkan Albayrak ve Başkan Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'nin önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.