• Çerkezköy'de Çocuk Şenliği Coşkusu Yaşandı
Çorlu Güncel

Çerkezköy'de Çocuk Şenliği Coşkusu Yaşandı

  • 20 Nisan 2019
  • 843 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi, yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Çocuk Şenliği” düzenledi.

Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen şenliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Gündüz Bakım Evi Müdürü Ezgi İpek, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Çocuk Şenliği’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Talat Atay, 23 Nisan’ın dünya genelinde çocuklara armağan edilmiş tek bayram olduğunu belirterek, “Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, çocuklarımızın daha huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Ben, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın adına tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sizlere şenliğimize iyi eğlenceler diliyorum,” dedi.

23 Nisan Çocuk Şenliği, yapılan konuşmaların ardından Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ile devam etti. Balon dağıtımı ve palyaço oyunlarının da yer aldığı şenlikte, çocuklar gönüllerince bir gün geçirdi. 

HABER MERKEZİ