• “Birbirimize Kenetlenerek Bu Süreci Yürüttük”
Çorlu Güncel

“Birbirimize Kenetlenerek Bu Süreci Yürüttük”

  • 13 Nisan 2019
  • 856 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Örgütü seçimlerde çalışan sandık görevlileri ve müşahitlerin onuruna bir koktey düzenledi, sandık görevlileri ve müşahitlere teşekkür belgesi taktim etti.

Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen geceye çok sayıda Cumhuriyet Halk Partisi üyesi katılırken sandık görevlileri ve müşahitlerde hazır bulundu. Üyeleri Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt karşıladı. Konuşmaların ardından sandık görevlileri ve müşahitlerin tek tek isimleri okundu. Ardından okul sorumluları sandık görevlileri ve müşahitlere teşekkür belgesini dağıttı.

“ZOR BİR SEÇİMDEN BAŞARIYLA ÇIKTIK”

Düzenlenen kokteyde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, zor bir seçimden başarıyla çıktıklarını ifade ederek; “Bu seçimlerin hem şehrimiz hem ülkemiz için çok önemli olduğunu bilerek çalıştık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine geçtikten sonra ilk yerel seçimleri yaptık. Türkiye de ilk defa bu seçimlerde Cumhurbaşkanın belediye başkanı için taraf olduğu, meclis başkanın belediye başkanı için taraf olduğu bir seçim sürecini yaşadık. Böylesini bir süreçte hem içerden hem dışardan karşı karşıya kaldığımız bütün bu zorluklar karşısında Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu örgütü siz değerli üyelerimiz adeta durumdan vazife çıkartarak şehrine ülkesine sahip çıkmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin hukuk devletinin, Atatürk ilkelerinin bayrağını, Çorlu’da Atatürk Meydanına dikmiştir. Bu nedenle ilçe örgütümüz adına sonsuz saygılarımın sunuyorum. Bu seçimin seçimin kazanılmasında en büyük pay siz değerli üyelerimizindir. Siz bunu bütün dünyaya ilan ettiniz. Hiç kimsenin şahsı üzerinden değil sadece Cumhuriyet Halk Partisinin temel ilkeleri üzerinden bunu yaptınız bu nedenle bu başarı sizin başarınızdır. Bizde yönetim kurulu olarak hayatımız boyunca bu gururu yaşayacağız. Hepiniz çok büyük bir özveri gösterdiniz” dedi.

“TEKİRDAĞ İLİNDE EN BAŞARILI NETİCELERDEN BİR TANESİNİ HEP BERABER ELDE ETTİK”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başarının hep birlikte alındığını ifade ederek; “Partimizin kıymetli neferleri sabaha kadar çalışan kıymetli sandık görevlilerimiz okul sorumlarımız, müşahitlerimiz size ne kadar teşekkür etsek şükran duysak azdır. Bugün karşınızda Türkiye Cumhuriyetinin en büyük belediyelerinden birinin Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanı olarak duruyorsam bunda sizlerin gayretleri olduğunu biliyorum. Bundan üç ay önce tamamen samimi duygularla, sevgi diliyle saygı diliyle bir kısım zorlukları da açmak suretiyle inadına severek, inadına sarılarak bir yolculuğa çıktık bu noktada daha yeni oluşmuş olmasına rağmen Özgür Ertaş’ın ilçe başkanlığında ilçe yönetimimizle belediye meclisine aday olan her bir arkadaşlarımızla birbirimize kenetlenerek bu süreci yürüttük. Tebessümü ihmal etmemenin olumlu sonuçlarını yaşadık. Bugün seçim sonuçlarını değerlendirdiğimizde Tekirdağ ilinde en başarılı neticelerden bir tanesini hep beraber elde ettiğimizi gururla söylüyorum” dedi.  

İmdat Şahin