• “Bu Dönemde Bizi Türkiye Konuşacak”
Ergene

“Bu Dönemde Bizi Türkiye Konuşacak”

  • 12 Nisan 2019
  • 1820 Kez Okundu

İlçe seçim kurulundan mazbatasını teslim alan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediye Binası önünde vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanarak tebrikleri kabul etti.

Çorlu Adalet Sarayı Konferans Salonu’nda gerçekleşen törende mazbatasını teslim alan Başkan Yüksel'i Ergene Belediye binası önünde yüzlerce kişi büyük bir coşku ile karşıladı. Ulaş Düğün Salonunda tebrikleri kabul eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel burada yapmış olduğu konuşmasında, "Ergene’yi ilk dönemimizde bütün Marmara konuşacak dedik ve örnek bir Belediye olarak adımızdan sıkça söz ettirdik, şimdi bu dönemde de Ergene'yi tüm Türkiye konuşacak" dedi.

 

Başkan Yüksel konuşmasının devamında, "31 Martta Ergene halkı oyunu ben ve sevgili meclis üyelerimden yana kullandı, ben tüm Ergene halkıma desteklerinden dolayı emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabiki Ergene halkı hizmete oy verdi, emeğe oy verdi, sevgiye oy verdi. Şunun net altını çizmek istiyorum, hiç kimsenin endişesi olmasın daha çok çalışacağız, uyumayacağız, yorulmayacağız. Allah'ın izniyle koyduğumuz hedefleri hayat geçirmenin haklı gururunu ve mutluluğunu ileride hep birlikte yaşayacağız. Beş yıla çok şey sığdırdık, tarihi hizmet yaptık, Allah kısmet ederse yeni dönemde de yeni meclis üyesi arkadaşlarımızla ilçe yönetimimizle, dernek başkanlarımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla büyük projelerimize hep birlikte imzamızı atacağız. Artık işimiz kolay değil, daha çok çalışacağız. Ergene’nin en büyük sorunu olan alt yapı sorununu ortadan kaldırmaya çok az kaldı, Çorlu'dan çok büyük bir coğrafyaya sahip olmamıza rağmen ilk dönemimizde yol sorununu %90 ortadan kaldırdık ve bu sorunu yaz döneminde kökten kaldıracağız. Bir yıl içinde Ergene’de yapılmayan yol kalmayacak. Geçtiğimiz dönemde Ergene’yi bütün Marmara konuşacak dedik ve örnek bir belediye olarak adımızdan sıkça söz ettirdik. Şimdi yeni dönemde Ergene'yi tüm Türkiye konuşacak." dedi.

 

Ulaş Düğün Salonunda ki programa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Alver, İyi Parti İlçe Başkanı Sadi Ersöz, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.