• Haftanın Spor Panoraması
Spor

Haftanın Spor Panoraması

  • 08 Nisan 2019
  • 2137 Kez Okundu

Çorlu'da faaliyet gösteren spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi. Çeşitli spor dallarında gerçekleşen müsabakalar zorlu mücadelelere sahne oldu.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden Çorluspor 1947, Çanakkale Dardanelspor ile 0-0 berabere kalarak deplasmandan 1 puan ile döndü ve puanını 27’ye çıkararak 10. sıraya yükseldi.  25. hafta maçlarında Çorluspor 1947, Modafen Spor ile evinde oynayacak.

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ise Çorlu Kültür Spor sahasında Malkara 14 Kasım Spor’u 2-1 yenerek şampiyonluk için büyük avantaj elde etti. Çorlu Spor ise kümede kalma ümidini yitirdiği için ligde kalan son 3 maça çıkmayacaklarını açıklayarak Tekirdağ 1. Amatör Küme’ye düşen ilk takım oldu. Bu sonuçla birlikte Çorlu Kültür Spor, Çorlu Spor ile oynaması gereken maçta hükmen galip gelerek şampiyonluğunu ilân etmiş olacak.

Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Ligi’nde şampiyonlar belli oldu. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Midi, Yıldız ve Genç Kızlar kategorilerinde şampiyon oldu. Yıldız ve Genç Kızlar kategorilerinde Trakya Gelişim Spor ile final maçı yapan takımımız her iki maçı da 3-0 kazanarak şampiyon oldu. ÇBSK Midi Kız Voleybol Takımımız ise rakibi Trakya Spor’u set vermeden 3-0 yenerek Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Ligi Midi Kızlar Şampiyonu oldu. Midi Kızlar Voleybol Takımımız 10-12 Nisan tarihlerinde Tekirdağ ili Süleymanpaşa ilçesinde, Genç Kız Voleybol Takımımız da 12-15 Nisan tarihlerinde Çanakkale ilinde yapılacak olan Alt yapılar Türkiye Şampiyonası grup maçlarında Tekirdağ ilini temsil edecek.

Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Ligi Erkekler kategorisinde ise Çağdaş Spor, katıldığı tüm kategorilerde rakiplerini yenerek namağlup şampiyon oldu.

 

Bölgesel Basketbol Ligi Büyük Erkekler Grubu bu hafta oynanan maçlarla start aldı. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı bu hafta sahasında oynadığı İstanbul temsilcisi Murat Paşaoğlu Spor’u 69-63 yenerek birinci hafta sonunda averajla üçüncü sırada yer aldı.