• “Maaşımı Öğrencilere Burs Olarak Vereceğim”
Çorlu Güncel

“Maaşımı Öğrencilere Burs Olarak Vereceğim”

  • 25 Mart 2019
  • 1060 Kez Okundu

Havuzlar Mahallesi’nde miting düzenleyen Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, belediye başkanı seçildiği taktirde maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini ifade etti.

Havuzlar Mahallesi’nde seçmenlerle bir araya gelen Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin mitingine ülkü ocakları damga vurdu. Mitingden önce mitingin yapılacağı alana gelen ülkü ocakları mitingin başlamasıyla da sloganlarla mitingi coşturdu. Mitinge AK Parti İl Başkanı Mülayim Kuru da katıldı.

 

BELEDİYEDEKİ İŞÇİ SAYISINI İKİ KATINA ÇIKARTACAĞIM

Mitingde konuşan Serkan Erçili birçok konuda açıklama yaparken projelerini de sıraladı. Erçili, “Ben göreve geldiğim zaman hiçbir belediye çalışanını işten çıkarmayacağım. Şu anda ciddi bir şekilde kara propaganda yürütülüyor. Ben kendi işimde de hiçbir Allah’ın kulunu işten çıkarmamışımdır. Kendi istekleriyle işten çıkmışlardır. Ben göreve geldiğim zamanda yapacağım projelerle belediye çalışanlarının sayısı en az iki katı artacaktır. Şu anda bin çalışan varsa, projelerde yapacağımız istihdam ile bu sayı 2 bine çıkacaktır” dedi.

 

HAVALİMANININ İSİM DEĞİŞİKLİĞİNİN ARKA PLANINI ANLATTI

Geçtiğimiz günlerde ismi değiştirilen Çorlu Havalimanının isim değişikliğinin arka planını anlatan Erçili şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta sayın Cumhurbaşkanımız Tekirdağ’a geldi. Cumhurbaşkanımız gelmeden bir gün önce Meclis Başkanımız Mustafa Şentop hocamıza biz Çorlu Havalimanının ismini Atatürk Havalimanı olarak değiştirilmesini istiyoruz dedik. Mustafa Şentop hocamızda miting başlamadan önce sayın Cumhurbaşkanımıza isteğimizi iletti ve şu anda havalimanının ismi Çorlu Atatürk Havalimanı olarak değiştirildi” dedi.

 

“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERİYİZ”

Biz hepsinden daha fazla Atatürkçüyüz, Mustafa Kemal’in askeriyiz diyen Erçili, konuşmasını sürdürdü: “Arkadaşlar biz hepsinden çok Atatürkçüyüz, biz hepsinden çok Mustafa Kemal’in askeriyiz. Biz 1995 yılında doğuda Hakkari’de terörle mücadele ettim. Kimse bizden daha üstün Atatürkçü olamaz kimse bizden daha iyi Mustafa Kemal’in askeri olamaz. Atatürk’ümüzün ve yurd dışındaki birçok tarihi eserimize sahip çıkan hükümet bu hükümettir. Dünyanın her yerinde Türkiye’ye ait eser restore edildi müze haline getirildi. Biz göreve geldiğimiz zaman Atatürk Sokağı yapacağız, Atatürkümüzün Selanikteki doğduğu evin birebir aynısını bu sokağa yapacağız” dedi

 

 

BAŞKANLIK MAAŞIMI BURS OLARAK VERECEĞİM

Seçilmesi halinde belediye başkanlık maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini açıklayan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili meclis üyelerinin de oturum ücretlerini vereceklerini ifade etti. Erçili, “Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyeleri Ankara da meclise verdikleri dilekçeyle belediyelerin öğrencilere verdikleri bursları kaldırmışlardır. Bunları kendileri kaldırmışlardır, eskiden bunu belediyenin bütçesiyle veriyorlardı. Ben Belediye Başkanı olduğum zaman kendi belediye başkanlığı maaşımı öğrencilere burs olarak vereceğim. Meclis üyesi arkadaşlarımla da konuştuk onlarda meclis üyesi ödeneklerini öğrencilere burs olarak verecekler. Sizlere buradan söz veriyorum öğrenci arkadaşlarımıza helali hoş olsun” dedi.

 

İmdat Şahin