• “Size Ucuz Ve Temiz Su Sunmak Sözümüzdür”
Çorlu Güncel

“Size Ucuz Ve Temiz Su Sunmak Sözümüzdür”

  • 23 Mart 2019
  • 880 Kez Okundu

Cumhur ittifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili seçim çalışmalarında hız kesmiyor.

Vatandaşların istek ve talepleri, beklentileri noktasında projeler geliştirdiklerini belirten Cumhur ittifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, vatandaşlarında büyük tepki gösterdiği su konusunda Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan'ın da açıkladığı şekilde yüzde 50'lik bir indirime gidileceğini belirterek başkanlığı döneminde vatandaşların her anlamda nefes alabileceği projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. Erçili; “Birleşmiş Milletler tarafından 1993 senesinden bu yana varlık kaynağımız olan su konusuna ilgi çekmek için kutlanan Dünya Su Günü'nü biz de içtenlikle kutluyoruz. Dev projelerle geliyoruz, yalanlar atmıyoruz, daha şimdiden icraatlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yüzde 50'lik su indirimi de bu projelerden biri. Size ucuz ve temiz su sunabilmek sözümdür” dedi.

 

Şehit ailelerine destek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe eşi Semra Erçili ile birlikte katılan Cumhur ittifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili; “Az kaldı Çorlum! Buluşmaya az kaldı. Şehit ailelerine destek için düzenlenen bir etkinliğe katıldık. Şehidimin Sesi Korosu'nun seslendirdiği şarkılarla duygu yüklü anlar yaşadık. Ülkemiz uğruna can veren bu insanların aileleri için her ne yapılsa az, her ne yapılsa eksik. Barışın anlamını en iyi bilen, en iyi bilmesi gereken milletiz. Barış dolu günler ümidiyle” ifadelerini kullandı.

 

Erçili seçim çalışmaları kapsamında Çorlu’nun uzun süredir kanayan sıkıntılarından birisi olan otogar bölgesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Erçili’ye ziyaretlerinde MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan ve meclis üyesi adayları ile AK Parti Çorlu ilçe başkanı Yavuz Uylaş ve yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyesi adayları eşlik ettiler.