• Beyza Adalı Ve Hocası Turgay Karabulak, Voleybolun Unutulmazları Arasında
Çorlu Güncel

Beyza Adalı Ve Hocası Turgay Karabulak, Voleybolun Unutulmazları Arasında

  • 22 Mart 2019
  • 1371 Kez Okundu

1905-1965 yılları arasında doğmuş, Türk Voleybolunda iz bırakmış,712 voleybolcu, antrenör, hakem ve yöneticinin yer aldığı ‘Voleybolun Unutulmazları’ Ansiklopedisinde Beyza Adalı ve Turgay Karabulak da yer aldı.

Facebook’da kapalı bir grup içinde; önce vefat eden Voleybolcuların yaşam öyküsü anıları ve fotoğraflarının paylaşımı ile başlayan daha sonrasında ise belirlenen kritere uyan hayatta olan voleybol üyelerinin tanıtımıyla devam eden ve 4 yıldır kesintisiz süren bu yayından elde edilen veriler 5 cilt, 2250 sayfalık dev bir ansiklopedi oluyor. Beyza Adalı’yı voleybola başlatıp yetiştiren ve halen Eczacıbaşı Altyapı Projesi, ‘Geleceğe Smaç’ Çorlu Kampüs sorumlusu Turgay Karabulak, voleybol ve antrenör olarak görev yaptığı Galatasaray ile A-Genç Bayan Milli takımlardaki antrenörlük anılarıyla ‘Voleybolun Unutulmazı’nda yer aldı.

 

25 Mayıs 2019 tarihinde TVF Burhan Felek spor salonun da yapılacak olan Voleybolun Unutulmazları ‘BİZ TAKIMI’ büyük buluşmasına davet edilen Beyza Adalı’nın Anne ve Babası büyük acılarına rağmen kızları ile bir kez daha onur ve gurur duydular.