• Vatan Partisi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Çorlu Güncel

Vatan Partisi Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

  • 18 Mart 2019
  • 1019 Kez Okundu

Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi, Cumhuriyet Meydanı’na stant açarak seçim bildirisi dağıttı.

Seçimlere çok az bir süre kalırken adaylar ve partiler çalışmalarını hızlandırdı. Çorlu’da Belediye Başkan Adayı çıkaran Vatan Partisi’de çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı’nda stant açan Vatan Partisi vatandaşlara seçim bildirisini dağıttı.

 

SORUNLARI BİLEN ÇÖZÜMÜ OLAN PARTİYİZ

Çalışmalarla ilgili gazetemize konuşan Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı Songül Çelik şöyle konuştu: “Yaklaşan yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçimde Vatan Partisi Türkiye’nin her yerinde adaylar göstererek seçime katılıyor. Bu seçimde esnafımızı vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde sıkıntılarının en başında geçim derdi geliyor. Yerel seçimlerin bu ekonomik krizi çözmeyeceğini herkes çok iyi biliyor. Kim kazanırsa kazansın Türkiye’nin önünde büyük bir ekonomik sorun gözüküyor. Maalesef bizim dışımızdaki hiçbir partinin ekonomik sorunu çözecek programı yok. Bizler sorunları bilen ve çözümleri olan bir partiyiz” dedi.

 

İmdat Şahin