• Sakatlar Derneği'ni Ziyaret Ettiler
Çorlu Güncel

Sakatlar Derneği'ni Ziyaret Ettiler

  • 18 Mart 2019
  • 859 Kez Okundu

CHP Tekirdağ Büyükşehir ve Çorlu Belediye Başkanları aynı zamanda adayları Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’ni ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nde engelli vatandaşları ziyaret ettiler. Engelli vatandaşların dertlerini dinleyen Kadir Albayrak ve Ahmet Sarıkurt onlarla sohbet etti.

 

Belediye Meclis Üyesi adaylarının da geldiği dernek ziyaretinde engelli vatandaşlar şehirle ilgili sıkıntılarını belirtti. Kadir Albayrak’a ve Ahmet Sarıkurt’a şikayetlerini dile getiren engelli vatandaşlar özellikle kaldırımlardan dert yandı. Tekerlekli sandalyelerle kaldırımlarda ilerleyemediklerini ve kaldırıma çıkmakta büyük zorluklar yaşadıklarını ifade eden engelli vatandaşların şikayetlerini Kadir Albayrak not aldı. Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven engelli vatandaşların sıkıntılarını yazılı olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a verdi.

 

İmdat Şahin