• Jülide Sarıeroğlu, Seçim Bürosu Açılışına Katıldı
Çorlu Güncel

Jülide Sarıeroğlu, Seçim Bürosu Açılışına Katıldı

  • 15 Mart 2019
  • 1498 Kez Okundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda geçmiş dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’da yapan Jülide Sarıeroğlu, Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin seçim bürosu açılışına katıldı.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı olan Serkan Erçili’nin Cemaliye Mahallesi Dere Meydanı’nda bulunan seçim bürosu açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“KAZANIRSAK BURAYI GÜZEL BİR ORTAMA KAVUŞTURACAĞIZ”

 

Düzenlenen açılışta konuşan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, “Projelerimi daha önce anlatmıştım. Kumluca Deremizin ıslah çalışmaları ile ilgili çok çalıştık ama maalesef Büyükşehir ve Çorlu Belediyesine yaptıramadık. Burası bizim başkanlığımız döneminde inşallah çok güzel ortama kavuşacak. Sizlerin desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

31 MART KURTULUŞ 1 NİSAN DİRİLİŞ OLACAK

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yaptığı konuşmada Çorlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyelerine AK Parti Bayrağını dikeceklerini ifade etti. Yel, “Bizler gerçekten sizler gibi dava arkadaşlarımız olduğu için rabbimize şükrediyoruz. Cumhur İttifakı olarak sadece 82 milyonun değil, tüm mazlum milletin yanındayız. İnşallah bizler 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın bayrağını Çorlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine asacağız. 31 Mart Kurtuluş 1 Nisan diriliş olacak” dedi.

 

ŞU ANA KADAR YAPTIKLARIMIZ DEVRİM NİTELİĞİNDE

 

Seçim bürosu açılışı öncesi toplanan vatandaşlara seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Şuanda belediyecilik demek AK Parti demek. Şu anda bakın biz kimseyi ayrıştırmıyoruz, ötekileştirmiyoruz. Türkiye’de bir fotoğraf var milletimiz bu fotoğrafın farkında biz herkesin oyuna talibiz. Kim olursa olsun nereden olursa olsun hangi görüşe sahip olursa olsun Kürt’ü Türk’ü Laz’ı Çerkez’i, Zaza’sı, balkanı, göçmeni, Alevi’si Sünni’si tüm vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Tüm vatandaşlarımıza da ayrımsız ötekileştirme olmadan hizmete talibiz. Emeklisi, işçisi, çiftçisi, esnafı, işvereni kim olursa olsun kadın erkek genç yaşlı engelli çocuğunuz herkesin ihtiyaç duyduğu talep ettiği beklenti içinde olduğu konuları masaya yatırıp çözebilmek daha ileriye götürebilmek adına önemli. 17 yıldır zaten yaptık. Devrim niteliğinde bunları daha bir ileri aşamaya götürebilmek için seçimsiz bir 4 buçuk sene Türkiye için bir fırsattır. Çorlu için bir fırsattır. Ben buradaki kalabalıktan görüyorum Çorlu bu fırsatı iyi değerlendirecek. Tekirdağ’da fırsatı çok iyi değerlendirecek” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili ve eşi Semra Uçkun Erçili, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ve meclis üyesi adayları seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.

 

İmdat Şahin