• “Hep Beraber İyi Olacağız”
Çorlu Güncel

“Hep Beraber İyi Olacağız”

  • 15 Mart 2019
  • 945 Kez Okundu

İYİ Parti 2’inci Sıra Çorlu Belediye Meclis Üyesi adayı Bayram Dere gazetemizi ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

“20 yıldır Çorlu’da ikamet etmekteyim aslen Sivaslıyım” diyen Bayram Dere iş adamı olduğunu ifade etti. Dere, “Sanayiciyim, aynı zamanda akaryakıt istasyonum var. Türkiye’nin gidişatından duyduğum rahatsızlık sonucu siyasete faal olarak girmek istedim. İYİ Belediyeciliği insanlara göstermek, alıştırmak, anlatmak için meclis üyesi adayı olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Meral Akşener’in yolundan, çizgisinden şüphe duymadığım için bu partiyi tercih ettim ve şunu demek istiyorum hep beraber iyi olacağız” dedi.  

 

“ÇORLU’NUN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bayram Dere Çorlu’nun sorunlarını bildiklerini ve çözmeye talip olduklarını ifade etti. Dere, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Çorlu’daki vatandaşlarımızla gidip görüşüyoruz, aşağı yukarı sorunları belli. Bizlerde vatandaşlarımıza çözüm önerilerimizi söylüyoruz. Vatandaşlar yalan siyasetlerden bıkmış durumda, hakikati istiyor, yapılabilecekleri duymak istiyor. Perşembe Pazar Yeri ile ilgili vatandaşların sıkıntıları var, gidip gelmeleri konusunda sıkıntıları var. Perşembe pazarını gezdik esnafın şikayetleri var, verilen metre kareler esnafın ihtiyaçlarını karşılamıyor. Dışarıdaki Pazar yerinde 10 metre olan tezgahlar 5 metreye 3 metreye düşürülmüş. Esnafta doğal olarak ürünlerini yerleştirmekte büyük zorluklar yaşıyor. Birde oradaki en büyük sıkıntı da tuvaletlerin olmaması insanlar ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir yer bulamaması sıkıntı yaşatıyor” dedi.

 

“VATANDAŞLARIMIZ BU KONULARI MERAK EDİYOR”

 

“Vatandaşlarımız karşısında dürüst siyasetçi bulmak istiyor” diyen İYİ Parti 2’inci Sıra Çorlu Meclis Üyesi Adayı Bayram Dere; “Belediye de kararlar alınırken CHP ve AK Partili meclis üyeleri hepsi karara destek veya red verebiliyor. Acaba AK Partili arkadaşlar veya CHP’li arkadaşlar yapılan işlerin hangisinde hangileri red verdi hangileri onay verdi. Vatandaşlarımız bunları bilmek istiyor. Alt yapı ve üst yapı projeleri hangi taşeron firmalar tarafından yapılıyor bunlarla ilgili kamuoyunun aydınlatılması gerekiyor. Bunlarla ilgili her hangi bir açıklama maalesef göremiyoruz. Bu söylediğim Atakent Kapalı Pazar Yeri ile ilgili ve diğer yapılan işlerle ilgilidir. Buralardaki taşeron şirketler kimler. Çorlu Meclis üyesi olan arkadaşlardan bu işlerde taşeron olarak çalışanlar varmı. Taşı sadece CHP mi kaldırıyor yoksa AK Parti ile birlikte mi bu taşı kaldırıyorlar. Hep birlikteler mi bunları sormak istiyorum? İfadelerini kullandı. 

 

İmdat Şahin