• “Yine Farklı Olacak”
Çorlu Güncel

“Yine Farklı Olacak”

  • 13 Mart 2019
  • 1719 Kez Okundu

Seçim çalışmalarını Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaretle sürdüren CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt, “31 Mart Seçimlerini yine farklı bir şekilde alacaklarını” ifade etti.

Yeni Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezen Ahmet Sarıkurt esnafın sıkıntısını dinleyerek çözüm önerilerini sıraladı. Esnafa projelerinin ve belediye meclis üyesi adaylarının yazılı olduğu kitapçıkları da dağıtan Sarıkurt seçim çalışmalarına son hız devam ediyor.

 

Gazetemize konuşan Ahmet Sarıkurut bu seçimlerde de oy farkının yüksek olacağını söyledi. Sarıkurt, “Sürekli geziyoruz, vatandaşların bize karşı büyük bir ilgisi var. Bu seçimde de yine büyük fark olacak bunu görüyorum. Vatandaşlarla diyalogumuzda bir sıkıntı olmadığını görüyorum. Benden yana umutları olduğunu görüyorum. Bende büyük mutluluk duyuyorum. Tabi gezerken vatandaşlarımız sıkıntıları eksikleri de dile getiriyor doğal olarak gerekli notlarımızı alıyoruz. Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor, şuana kadar bir sıkıntımız yok” dedi.

 

YENİ AÇILAN PAZAR YERİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Atakent Kapalı Pazar Yeri ile ilgili yaşanan birkaç olumsuzluğa da değinen Ahmet Sarıkurt, şöyle konuştu: “Kapalı Pazar yerimizin etrafının kapatılmasıyla ilgili pazarcılar odamızla görüştüğümüzü ifade etmiştim. Onun ihalesi 8 Martta yapıldı o kısmı da tamamlanacak. İki yerde özellikle AK Partili Mehmet kardeşimin olduğu yerde su gideri dirseğinde bir problem olmuş. Birçok dirsek var orda onun olduğu yerde problem olmuş su kaçırmış, arkadaşlar müdahale ettiler, sorunu giderdiler. Çok küçük eksikleri var onları da kısa sürede giderilecek” dedi.  

 

PAZARTESİ PAZAR YERİMİZİ DE YAPACAĞIZ

 

“Fiyatıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuyorlar, memleketin bütün ihalelerini alt alta dizelim o zaman maliyetlere bir bakılsın” diyen CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt konuşmasını sürdürdü:  “Diğer ihalelerdeki metre kare maliyetini biliyoruz, bayındırlığın yayınladığı rakamlar var, bilerek bir şey söylemek lamız” dedi.  Sarıkurt yeni yapılan pazarın pazarcı esnafına bol kazançlar getirmesini de dile getirdi: “Pazarcımıza yeni kapalı Pazar yerimizde bol kazançlar hayırlı işler diliyorum. Kamu kaynağı ile onlar için yapılmış bir yer. Bir önceki Pazar yerimizi tamamlamıştık bu Pazar yerimiz ondan çok daha iyi oldu. Pazartesi pazarıyla ilgili de taahhüdümüz var. Onu da en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

 

İmdat Şahin