• Vakitçi Çalışmalarıyla Fark Yaratıyor
Çorlu Güncel

Vakitçi Çalışmalarıyla Fark Yaratıyor

  • 13 Mart 2019
  • 1012 Kez Okundu

Saadet Partili gençler sırtlarına Murat Vakitçi afişlerini alarak Çorlu’yu turluyor.

Devletten seçim yardımı alamayan Saadet Partisi farklı metodlar geliştirerek seçimlere hazırlanmaya devam ediyor. Saadet Partili gençler sırtlarına Murat Vakitçi’nin afişlerini alarak küçük ses sistemleriyle birlikte Çorlu’yu geziyor.

 

Üç dört kişilik gençlerden oluşan ekip sokak sokak gezerek Murat Vakitçi’nin tanıtımını yapıyor. Ses sisteminde Saadet Partisi’nin müziklerini çalan gençleri gören vatandaşlar helal olsun dedi. Vatandaşlar, “Gerçekten gençleri kutlamak lazım, sırtlarında afişleri alarak geziyorlar, müziklerde çalıyor, gerçekten çok farklı bir metod, tebrik ediyoruz” dedi.

 

TEŞKİLATIMIZA VE GENÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Gençlerin çalışmasıyla ilgili görüşlerini sorduğumuz Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi şöyle konuştu: “Büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ben öncelikle teşkilatımıza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle belediyenin kapısını açacağımıza inancımız tamdır. Biz sabırla sevgi ekmeye devam ediyoruz. vatandaşlarımıza da şunu diyorum Dur demek senin elinde” dedi.  

 

İmdat Şahin