• Çorlu'da Erçili Sesleri Yükselmeye Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Çorlu'da Erçili Sesleri Yükselmeye Devam Ediyor

  • 13 Mart 2019
  • 962 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili seçim sürecinde hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı olarak sahaya çıkan ve bilindik bir isim olması hasebiyle vatandaşlarında ilgisiyle karşılanıyor. Karakol caddesi ve Gölcük meydanında esnaf ziyaretlerinde bulunan Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili programına daha sonra Omurtak Caddesinde esnafları TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile ve oldukça kalabalık partililerle sohbet ederek yerel seçimlerde destek istedi.

Hıdırağa mahallesinde roman vatandaşlarla bir araya gelen Erçili’yi mahallede yüzlerce insan davul ve zurnalarla karşıladılar. Mahallede vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili; “Bu akşam burada içinizden bir kardeşiniz ve arkadaşınız olarak bulunuyorum. Kendi işletmemde de içinizden kardeşlerimiz çalışıyor. Yıllardır bir arada yemeğimizi paylaştık ve dertleştik. O sebeple bu seçimlerde sizlere güveniyorum. Ve bir kardeşiniz olarak sizlerden destek istiyorum. Burada yaşamış olduğunuz sıkıntıları en iyi gözlemleyen birisi olarak seçimlerden sonra Allah’ın izniyle kentsel dönüşüm noktasında sizlerle masaya oturacağız. Sizlerden bu yönde bir talep gelir ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız vasıtası ile sizlerin istediği yaşam koşullarında elimizden geleni yapacağız. Burası Çorlu’nun kuzey girişi ve önemli bir noktası. O sebeple sizleri önemsiyor ve sorunlarınızın giderilmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Meclis üyeleri ile birlikte Hıdırağa mahallesinde vatandaşlarla konuşan Erçili daha sonra roman vatandaşlarla oyun havası eşliğinde oynadı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Erçili yine aynı şekilde roman vatandaşlar tarafından davullar eşliğinde uğurlandı.