• Cepsiz Ceketlilerden Gazetemize Ziyaret
Çorlu Güncel

Cepsiz Ceketlilerden Gazetemize Ziyaret

  • 12 Mart 2019
  • 1103 Kez Okundu

Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir ve Çorlu Belediye Başkan Adayları gazetemizin imtiyaz sahibi Selehattin Er’i ziyaret etti.

Saadet Partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethi Pehlivan, Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, Çorlu İlçe Başkanı Aytuğ Aslan ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti.

 

“BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ”

 

Saadet Partisi seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selehattin Er’de çalışmalarında başarılar diledi. Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi yaptığı açıklamada, “Biz ilk seçim çalışmalarımıza Çorlu Şehitliği’ni ziyaret ederek başladık. Ardından bütün belediye başkan adaylarını tek tek ziyaret ettik. Biz özellikle ziyaret ettik bizim amacımız toplumu ayrıştırmamak ötekileştirmemektir. Biz centilmenlik mücadelesi içerisinde seçimleri tamamlayalım istiyoruz. Biz siyasilerin arkasında bir de kitle var, biz dozajı yükselttikçe onlarda yükseliyor. Biz Tekirdağ özelinde 1 milyonluk bir aileyiz, biz bu hassasiyetleri gösteriyoruz ama maalesef diğer partilerin adaylarından biz bir geri dönüş görmedik. Maalesef halkımız medya ile yönetiliyor biz akşama kadar ilmek ilmek dokuyoruz, akşam yalan yanlış bir haber halkımızı altüst ediyor. Yalan yanlış haber çok doğru değil, yerel basınımıza sözümüz yok ama ulusal medya maalesef çok yanlı davranıyor” dedi.

 

“BİZLER CEPSİZ CEKETLİLERİZ”

 

“Bizim ceketlerimiz cepsiz” diyen Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethi Pehlivan şöyle konuştu: “Murat Başkanımızın ceketi de cepsiz, benim ceketimde cepsiz, bizim sloganımız Cepsiz Ceketliler olarak belirledik. Bizler rüşvet rant bilmeyiz, bizlerin ceketlerinin cebi yoktur. Eğer mahalli yönetimlerde kardeşlik oluşacaksa bu yandaşlık olayından kurtulmak gerekiyor. Öyle olunca bu insanlara hizmet etmek mümkün. Belediyelerde maalesef rantlar dönüyor belediye kaynakları umumun hizmetine sunulması gerekirken, benim adamım, benim mütahitim benim işverenim şekline dönüşünce halkımızda bu sefer siyasetçilere farklı gözle bakıyor. Ama bu doğru değil, gerçekten hakkın ve halkın yanında olan bizlerde varız.

 

“HALKI KUTUPLAŞTIRIYORLAR”

Söylemlerin halkı kutuplaştırdığını ifade eden Fethi Pehlivan konuşmasını sürdürdü: “Sokakta çatışmacı bir hava hakim bunu herkes tespit ediyor maalesef, Cumhur İttifakında olanlar millet sevdalısı, millet ittifakında olanlarda zillet ne demek sen tepeden bu insanları ikiye ayırırsan, bu şekilde devam ederse komşu komşuya düşer. Bunlardan kurtulmak gerekiyor, seçmenin marifetiyle bunlar seçiliyorsa insanımızında bunları düşünmesi lazım. Ben ne istiyorum, kavgamı, insanca yaşamak mı, insanca yaşamak istiyorsan hakkı üstün tutan anlayışı benimsememiz gerekiyor” dedi.

 

KARARLARI HALKIMIZLA BİRLİKTE ALACAĞIZ

 

“Saadet Partisi ile birlikte belediye yönetiminde, şeffaflığı ve hesap soran değil hesap veren belediyeciliği sağlamak boynumuzun borcudur” diyen Saadet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fethi Pehlivan şöyle konuştu: “İlçelerde ve mahallelerimizle ilgili kararlarda halkımızın katılımı sağlanacak, Tekirdağ da doğal, tarihi, sosyo-ekonomik, mimari ve insani tüm değer ve özellikleri bir bütün olarak korunacak, insan ve çevre dengesi gözetilecektir. Yapılacak plan ve projeler, tüm halkımız, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler ile katılımcı bir süreçle gerçekleştirilecektir. Herkesin zamanında tehlikesiz ve sağlıklı ulaşımı için çözümler geliştirilecektir. Halkımız seçtiğini denetleyerek gönül huzuru içerisinde yaşayacaktır” dedi.

 

İmdat Şahin