• “İhtiyaç Sahiplerinin Kalplerine Dokunacağız”
Çorlu Güncel

“İhtiyaç Sahiplerinin Kalplerine Dokunacağız”

  • 12 Mart 2019
  • 989 Kez Okundu

Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt ihtiyaç sahibi vatandaşların her an yanlarında olarak dertlerine dermen olacaklarını ve kalplerine dokunacaklarını söyledi.

Vatandaşların hüznünde de sevincinde de yanlarında yer alacaklarını belirten ve tüm gönüllere dokunacak projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, "Bütün gönüllere dokunacağız. Hemşerilerimizin hüznüne ve sevincine ortak olup her an yanlarında olacağız.

 

İhtiyaç sahibi kalpleri Aşevimiz ile ısıtıp asla yalnız bırakmayacağız. Evde bakım hizmetimiz ile her an yanlarında olarak çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman hizmetler sunarak, kalplerine dokunacağız. Çorlu'muz bir göç bölgesi. Çorlu'muza ülkemizin dört bir yanından evini, barkını, ata topraklarını bırakarak daha iyi bir yaşam hedefleyerek, göç edip gelen çok sayıda vatandaşımız var. Bizler birlikte huzur içerisinde yaşıyoruz. Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek ve dertlerine derman olabilmek için adaletli davranacak ve titizlikle çalışacağız. Çünkü biz istiyoruz ki sunacağımız imkanlardan gerçek ihtiyaç sahipleri yararlansın. Bu konuda gerçek hak sahiplerine ulaştıktan sonra belediyemizin sevgi eli bu vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır. Toplumun her kesimine ayrım gözetmeksizin dokunarak ilkeli, şeffaf ve adil hizmet anlayışımızla daima halkımızın yanında olacağız" dedi.